Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Ingrovy dny

Posterová sekce

POSTEROVÁ SEKCE KONFERENCE 2025

Tištěné postery budou vystaveny ve vestibulu před vstupem do auly MENDELU.

Doležalová Zuzana (MENDELU): Výživa a životní styl sportujících dětí a možnosti pozitivní intervence / Nutrition and lifestyle of sports-playing children and possibilities of positive intervention (Zuzana Doležalová, Milena Matejovičová, Miroslav Jůzl)

Kocandová Aneta (MENDELU): Vliv přídavku spiruliny (Arthrospira platensis) na jakostní parametry jogurtu / Effect of spirulina (Arthrospira platensis) addition on yoghurt quality parameters (Aneta Kocandová, Jan Slováček, Šárka Nedomová, Vojtěch Kumbár, Veronika Božena Hendrychová, Barbora Odehnalová, Adam Kovál, Andrea Roztočilová)

Kotianová Dominika (VETUNI): Olej z kávovej usadeniny ako aditívum v biodegradovateľných obaloch: hodnotenie chemických zmien chromatografickou metódou  / Spent coffee ground oil as an additive in biodegradable packaging: chemical changes evaluated by chromatographic method (Dominika Kotianová, Tomáš Pencák, Dani Dordević, Bohuslava Tremlová)

Kouřil Petr (MENDELU): Hadí maso jako ekologická potravina budoucnosti / Snake meat as an ecological food of the future (Petr Kouřil, Andrea Roztočilová, Miroslav Jůzl)

Kýrová Veronika (SZU): Cílený monitoring neautorizované GM rýže v České republice / Targeted monitoring of unauthorized GM rice in the Czech republic (Veronika Kýrová, Vladimír Ostrý, Irena Řehůřková, Jiří Ruprich)

Mačáková Petra (VETUNI): Zaručené tradiční speciality / Traditional specialities guaranteed (Petra Mačáková, Kamila Novotná Kružíková)

Novotná Kružíková Kamila (VETUNI): Hodnocení výsledků veterinárního dozoru na farmářských trzích v Praze v období let 2017-2022 / Evaluation of results of veterinary supervision at the farmers markets in Prague from 2017 to 2022 (Kamila Novotná Kružíková, Veronika Žídková)

Pencák Tomáš (VETUNI): Vplyv rôznych spôsobov lúhovania žaluďov (Quercus robur) na obsah polyfenolov / Effect of different leaching methods on polyphenol content in acorns (Quercus robur)  (Tomáš Pencák, Dominika Kotianová, Dani Dordević, Bohuslava Tremlová)

Penčáková Štěpánka (MENDELU): Chitosanové nanočástice s enkapsulovaným esenciálním olejem z tymiánu (Thymus vulgaris) pro prodloužení trvanlivosti mandarinek / Chitosan nanoparticles with encapsulated thyme (Thymus vulgaris) essential oil for extending shelf-life of mandarins  (Štěpánka Penčáková, Zuzana Bytešníková, Hoang-Anh Cao, Jana Pekárková)

Šafránková Veronika (MENDELU): Effect of filling on the sensory value of filled chocolate confectionery (Veronika Šafránková, Renáta Dufková, Luděk Hřivna, Tomáš Gregor, Kateřina Týblová)

Šmoldas Jan (SZU): Biogenní aminy v různých typech potravin z tržní sítě v České republice / Biogenic amines in different types of food from Czech market network (Jan Šmoldas, Barbora Palátová Nežiková, Irena Řehůřková, Jiří Ruprich)

Švec Ivan (VŠCHT): Predikce technologické kvality lepku pšenično-žitných a žitno-pšeničných směsí / Prediction of the technological quality of gluten of wheat-rye and rye-wheat mixtures (Ivan Švec)

Seznam posterů

Postery budou zveřejněny v den události.

Postery jsou řazeny  abecedně podle prvního autora.