Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Ingrovy dny

Posterová sekce

POSTEROVÁ SEKCE KONFERENCE 2025

Tištěné postery budou vystaveny ve vestibulu před vstupem do auly MENDELU.

Doležalová Zuzana (MENDELU): Výživa a životní styl sportujících dětí a možnosti pozitivní intervence / Nutrition and lifestyle of sports-playing children and possibilities of positive intervention (Zuzana Doležalová, Milena Matejovičová, Miroslav Jůzl)

Kocandová Aneta (MENDELU): Vliv přídavku spiruliny (Arthrospira platensis) na jakostní parametry jogurtu / Effect of spirulina (Arthrospira platensis) addition on yoghurt quality parameters (Aneta Kocandová, Jan Slováček, Šárka Nedomová, Vojtěch Kumbár, Veronika Božena Hendrychová, Barbora Odehnalová, Adam Kovál, Andrea Roztočilová)

Kotianová Dominika (VETUNI): Olej z kávovej usadeniny ako aditívum v biodegradovateľných obaloch: hodnotenie chemických zmien chromatografickou metódou  / Spent coffee ground oil as an additive in biodegradable packaging: chemical changes evaluated by chromatographic method (Dominika Kotianová, Tomáš Pencák, Dani Dordević, Bohuslava Tremlová)

Kouřil Petr (MENDELU): Hadí maso jako ekologická potravina budoucnosti / Snake meat as an ecological food of the future (Petr Kouřil, Andrea Roztočilová, Miroslav Jůzl)

Kýrová Veronika (SZU): Cílený monitoring neautorizované GM rýže v České republice / Targeted monitoring of unauthorized GM rice in the Czech republic (Veronika Kýrová, Vladimír Ostrý, Irena Řehůřková, Jiří Ruprich)

Mačáková Petra (VETUNI): Zaručené tradiční speciality / Traditional specialities guaranteed (Petra Mačáková, Kamila Novotná Kružíková)

Novotná Kružíková Kamila (VETUNI): Hodnocení výsledků veterinárního dozoru na farmářských trzích v Praze v období let 2017-2022 / Evaluation of results of veterinary supervision at the farmers markets in Prague from 2017 to 2022 (Kamila Novotná Kružíková, Veronika Žídková)

Pencák Tomáš (VETUNI): Vplyv rôznych spôsobov lúhovania žaluďov (Quercus robur) na obsah polyfenolov / Effect of different leaching methods on polyphenol content in acorns (Quercus robur)  (Tomáš Pencák, Dominika Kotianová, Dani Dordević, Bohuslava Tremlová)

Penčáková Štěpánka (MENDELU): Chitosanové nanočástice s enkapsulovaným esenciálním olejem z tymiánu (Thymus vulgaris) pro prodloužení trvanlivosti mandarinek / Chitosan nanoparticles with encapsulated thyme (Thymus vulgaris) essential oil for extending shelf-life of mandarins  (Štěpánka Penčáková, Zuzana Bytešníková, Hoang-Anh Cao, Jana Pekárková)

Šafránková Veronika (MENDELU): Effect of filling on the sensory value of filled chocolate confectionery (Veronika Šafránková, Renáta Dufková, Luděk Hřivna, Tomáš Gregor, Kateřina Týblová)

Šmoldas Jan (SZU): Biogenní aminy v různých typech potravin z tržní sítě v České republice / Biogenic amines in different types of food from Czech market network (Jan Šmoldas, Barbora Palátová Nežiková, Irena Řehůřková, Jiří Ruprich)

Švec Ivan (VŠCHT): Predikce technologické kvality lepku pšenično-žitných a žitno-pšeničných směsí / Prediction of the technological quality of gluten of wheat-rye and rye-wheat mixtures (Ivan Švec)

Seznam posterů

Postery budou zveřejněny v den události.

Postery jsou řazeny  abecedně podle prvního autora.