KOLEKTIV POŘADATELŮ:
ODBORNÝ VÝBOR KONFERENCE/SCIENTIFIC COMMITTEE MEMBERS:
-
prof. MVDr. Leoš Pavlata, Ph.D. (MENDELU - Agronomická fakulta, děkan AF MENDELU)
-
assoc. Prof. Achyut Adhikari, Ph.D. (Louisiana State University AgCenter, School of Nutrition and Food Sciences, Louisiana, United States of America)
-
assoc. Prof. Ivica Kos, PhD (University of Zagreb/Sveučilište u Zagrebu, Croatia - Hrvatska )
-
assoc. Prof. Ivan Vnučec, PhD (University of Zagreb/Sveučilište u Zagrebu, Croatia - Hrvatska)
-
asst. Prof. Darija Bendelja Ljoljić, PhD (University of Zagreb/Sveučilište u Zagrebu, Croatia - Hrvatska)
-
dr hab. inż. Bartosz Sołowiej (University of Life Sciences in Lublin/Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie - Polska, prorektor)
-
Ing. Ivo Ondrášek, Ph.D. (MENDELU - Zahradnická fakulta)
-
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT v Praze)
-
prof. Ing. Jozef Golian, Dr. (SPU Nitra, Slovensko)
-
doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA (VETUNI Brno)
-
Ing. Robert Gál, Ph.D. (UTB Zlín)
-
doc. Ing. Jan Bárta, Ph.D. (JČU v Českých Budějovicích, proděkan FZT)
ORGANIZAČNÍ VÝBOR KONFERENCE:
-
doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. - garant Ingrových dnů, předseda výboru Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
-
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D. - zástupkyně garanta akce, 1. místopředsedkyně výboru Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
-
doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D. - 2. místopředseda výboru Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
-
doc. Ing. Daniel Falta, Ph.D. - garant Mezinárodní sekce Konference o jakosti potravin a potravinových surovin, proděkan AF MENDELU pro internacionalizaci
-
Ing. Jana Zemanová, Ph.D. - garantka Dne s mlékem na MENDELU
-
Ing. Markéta Janík Piechowiczová, Ph.D. - organizátorka sborníků
-
Ing. Jan Slováček - organizátor posterové sekce
-
Ing. Petr Kouřil - organizátor místností
-
doc. Ing. Jiří Martinek, Ph.D. (MENDELU, ZF)
-
Ivana Kučínská - asistentka garanta Konference o jakosti potravin a potravinových surovin, evidence účastníků
-
Monika Herzogová - organizátorka ekonomického úseku Ingrových dnů
a kolektiv pracovníků a studentů Ústavu technologie potravin, Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně